Σύσκεψη για την Αποθήκη των Τελωνείων Καβάλας

Ειδική σύσκεψη για την αξιοποίηση της Αποθήκης του Τελωνείου Καβάλας συγκάλεσε σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, με τη συμμετοχή του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργου Πιτσιλή. Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Γενικοί Γραμματείς του Υπουργείου Ναυτιλίας κκ. Διονύσης Χαράλαμπος Καλαματιανός και Χρήστος Λαμπρίδης, η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας Χρήστος Ηλιάδης και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Η κ. Τσανάκα και ο κ. Ηλιάδης αναφέρθηκαν σε μια σειρά διευθετήσεων που θα μπορούσαν να γίνουν ώστε η Αποθήκη των Τελωνείων, με έκταση άνω των 1800 m2, να αξιοποιηθεί προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Ο κ. Πιτσιλής αναφέρθηκε στην ανάγκη των τελωνειακών υπηρεσιών να έχουν χώρους αποθήκευσης και ζήτησε ένα επικαιροποιημένο υπόμνημα με τα αιτήματα και τις προτάσεις του Δήμου και του ΟΛΚΑ ΑΕ. Ο κ. Πιτσιλής δεσμεύτηκε να εξετάσει τα αιτήματα καλοπροαίρετα.
Ο κ. Κουρουμπλής σημείωσε ότι σε πνεύμα συνεργασίας και συνεννόησης θα μπορούσε να γίνει μια διευθέτηση του χρόνου, με τρόπο ώστε να εξυπηρετούνται οι ανάγκες των τελωνειακών υπηρεσιών.

Περισσότερα…