Συνέντευξη στον Δημήτρη Μανιατάκο – Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 – 30.3.2019

Συνέντευξη στον Δημήτρη Μανιατάκο – Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5. Ο τ. Υπουργός και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ.Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλά στη ΔΡΤ για τις επερχόμενες εκλογές.

Στη ζωή όλα τα πράγματα έχουν έναν κύκλο. Μπήκα σε αυτή την αναμέτρηση, γιατί η Ευρώπη σε αυτή τη στιγμή που μιλάμε, βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο. Απειλείται το ευρωπαϊκό εγχείρημα”, δήλωσε μεταξύ άλλων, απαντώντας, στο τι ήταν αυτό, που τον έκανε, να αποδεχτεί την πρόταση του πρωθυπουργού, να συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο.

Στη συνέχεια ο κ.Κουρουμπλής, δήλωσε: “Η Ευρώπη πρέπει, να επανέλθει και γίνει πάλι μια κοινωνική όαση, που θα σέβεται τα δικαιώματα του ανθρώπου”, ενώ συνεχίζοντας μίλησε για το ΚΙΝΑΛ, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων: “Είμαι υπέρ της άποψης πως πρέπει να υπάρξει ένας διάλογος απαλλαγμένος από εμμονές και να πάμε σε μια συνεργασία κυρίως μέσα από μια προγραμματική σύγκλιση. Όποιος δεν καταλάβει πως εξελίσσονται τα πράγματα, θα τον ξεπεράσει η πραγματικότητα”.

Σε εμένα και τον κάθε δημοκράτη πολίτη το όνομα Μητσοτάκης γεννάει πολλούς συνειρμούς που έρχονται από το ’65, αλλά και το ’89 με τον Παπανδρέου”, τόνισε στη συνέχεια, ενώ συμπλήρωσε: “Η δεσπόζουσα πολιτική προσωπικότητα είναι ο Τσίπρας. Όσοι δεν το καταλάβουν, θα τους ξεπεράσουν τα πράγματα.Ο ελληνικός λαός δεν θα αφήσει την οικογενειοκρατία των Μητσοτάκηδων να επανέλθει στην κυβέρνηση. Αυτό θα είναι τραγικό“.

Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης