Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Ελλάδα 94,3 FM

🩸100.000 ομογενείς μας ζουν εφιαλτικές στιγμές στην Μαριούπολη.
Ζητώ από την Ελληνική κυβέρνηση να εκδηλώσει έμπρακτο ενδιαφέρον για τους δοκιμαζόμενους και χειμαζόμενους αυτούς ανθρώπους.
Να αποσταλεί άμεσα Επιτροπή από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στη Μαριούπολη, σε συνεννόηση με τη ρωσική και την ουκρανική κυβέρνηση, προκειμένου να στηρίξουμε τον ποντιακό ομογενή πληθυσμό.
Αύριο θα προβώ στην κατάθεση ερώτησης στη Βουλή για το εάν η κυβέρνηση έχει προβεί στην αποστολή και αντιαρματικών και αντιαεροπορικών οπλικών συστημάτων στην Ουκρανία.
🩸 Η ακρίβεια τσακίζει την ψυχή των ανθρώπων.Αυτό που συμβαίνει με τα καύσιμα αλλά και τα τρόφιμα είναι πρωτόγνωρο και απειλητικό για τη στοιχειώδη συντήρηση της ζωής πολλών ανθρώπων. Η κυβέρνηση αρνείται πεισματικά τη μείωση του ειδικού φόρου στα καύσιμα και έχει βρει το άλλοθι της ακρίβειας στον πόλεμο. Ο πληθωρισμός σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ για το μήνα Φεβρουάριο είναι στο 7,2%. Η Δύση, αντί να επιλέξει τα μακροπρόθεσμα συμβόλαια για το φυσικό αέριο, άφησε τα πράγματα στην “Αγία Αγορά” που πρεσβεύει πως όποιος μπορέσει θα ζήσει και οι υπόλοιποι ας πεθάνουν.Πρέπει να αναπτυχθεί ένα κίνημα κατά της ακρίβειας, διότι αυτή η κατάσταση δεν θα σταματήσει, καθώς δεν είναι προϊόν των επιχειρημάτων που επικαλούνται το πολιτικό και το μιντιακό σύστημα. Είναι προϊόν κερδοσκοπίας.
🩸Η κυβέρνηση είναι σε δεινή θέση καθώς καμία από τις δεσμεύσεις της δεν έχει υλοποιηθεί. Στην πανδημία -που καλά κρατεί- χάθηκαν άδικα χιλιάδες συμπολίτες μας από τις ελλείψεις στα νοσοκομεία και στις ΜΕΘ. Δεν είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός να απευθύνεται στον ελληνικό λαό ισχυριζόμενος ότι η ακρίβεια θα τελειώσει τον Απρίλιο.Η κυβέρνηση είναι σε πανικό και είναι πιθανό ανά πάσα στιγμή να πάει σε εκλογές.