Συνέντευξή μου στον Γιάννη Μακρυγιάννη και τον Γιάννη Αντύπα, ΘΕΜΑ Radio 104,6

Για τον εμβολιασμό
Έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο των εμβολίων, θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε ανθρώπους που δεν έχουν ακόμα εμβολιαστεί και είναι ευπαθείς ομάδες. Θέλω να τους πω, ότι θα πρέπει άμεσα να κάνουν το εμβόλιο ξεπερνώντας τους όποιους προβληματισμούς, γιατί η προσωπική μας υγεία και των αγαπημένων μας προσώπων προέχει.

Για το ν/σ του υπουργείου Δικαιοσύνης
Στα διαζύγια δυστυχώς, το λέω και ως δικηγόρος, υπεισέρχονται πολλά κοινωνικά προβλήματα από την σχέση των δυο γονιών στην ζωή των παιδιών. Έπρεπε να γίνει μεγαλύτερη επεξεργασία από το υπουργείο Δικαιοσύνης για το ζήτημα της συνεπιμέλειας, γεγονός το οποίο εξέφρασαν ακόμα και κυβερνητικά στελέχη.

Για τη λειτουργία της Βουλής
Η κυβέρνηση εκμεταλλεύτηκε την κρίση της πανδημίας για να περάσει νομοσχέδια και διατάξεις, χωρίς να γίνεται η απαραίτητη επεξεργασία με την παρουσία των βουλευτών. Το κοινοβούλιο είναι το κέντρο της Δημοκρατίας μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πιστεύει ακράδαντα ότι το κοινοβούλιο πρέπει να λειτουργεί κανονικά, τηρώντας απαραιτήτως όλα τα μέτρα προστασίας.

Για το εργασιακό ν/σ
Το εργασιακό νομοσχέδιο προωθεί την κατάργηση του 8ωρου. Δεν προβλέπονται πουθενά συλλογικές συμβάσεις αλλά ατομικές, λειτουργώντας εις βάρος των εργαζομένων.