Συνάντηση Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή με τους βουλευτές του Νομού Ηλείας.

Ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, σε συνέχεια της σύσκεψης της 19ης Οκτωβρίου 2015 σχετικά με το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στην περιοχή της Ηλείας, συναντήθηκε σήμερα με τους βουλευτές του Νομού Ηλείας.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γιάννης Μπαλάφας, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Κώστας Πουλάκης, η κ. Έφη Γεωργοπούλου (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ), ο κ. Δημήτρης Μπαξεβανάκης (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ), ο κ. Γεράσιμος Μπαλαούρας (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ), ο κ. Κώστας Τζαβάρας (βουλευτής Νέας Δημοκρατίας) και ο κ. Γιάννης Κουτσούκος (βουλευτής Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ).

Ο Υπουργός ενημέρωσε τους βουλευτές ότι βρίσκεται ήδη στην περιοχή της Ηλείας ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Αποβλήτων κ. Ευάγγελος Καπετάνιος ώστε να καταθέσει καταληκτική πρόταση για τα σημεία που θα εναποτίθενται τα απορρίμματα εντός των ορίων των Δήμων. Κατέστη επίσης σαφές ότι η οριστική λύση στο πρόβλημα θα δοθεί με την ολοκλήρωση της Μηχανικής διαλογής στην περιοχή της Τριανταφυλλιάς.

Οι βουλευτές ευχαρίστησαν τον Υπουργό Εσωτερικών για την άμεση και έγκαιρη συμβολή του ώστε να αντιμετωπιστεί το ζήτημα των απορριμμάτων στην περιοχή και δήλωσαν την στήριξη τους στις ενέργειες που γίνονται.

Ο κ. Κουρουμπλής δεσμεύτηκε ότι το ζήτημα των απορριμμάτων στην Ηλεία θα αντιμετωπιστεί οριστικά κι ο ίδιος θα συμβάλλει με όποιον τρόπο κριθεί απαραίτητος σε αυτή την κατεύθυνση.