Συνάντηση υπό τον Υπουργό ΕΣΔΑ κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και με την παρουσία του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Τέρενς Κουίκ, πραγματοποιήθηκε σήμερα για το πρόβλημα του Δήμου Αχαρνών

Συνάντηση υπό τον Υπουργό ΕΣΔΑ κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και με την παρουσία του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Τέρενς Κουίκ, πραγματοποιήθηκε σήμερα για το πρόβλημα του Δήμου Αχαρνών, ο οποίος αδυνατεί να ισοσκελίσει τον προϋπολογισμό του προκειμένου αυτός να εγκριθεί και να τεθεί σε εφαρμογή, ώστε να μπορέσει ο Δήμος να λειτουργήσει.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων κ. Κώστας Βαρλαμίτης, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Ιωάννης Κασσαβός και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες τόσο του Υπουργείου όσο και του Δήμου.

Κατά τη σύσκεψη αποφασίστηκε να υπάρξει εντός της επόμενης εβδομάδας συνεργασία της Διεύθυνσης Οικονομικών των Δήμων του Υπουργείου με την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Αχαρνών, προκειμένου να επιτευχθεί εξορθολογισμός των δαπανών του και να καταστεί, έτσι, δυνατή η λήψη δανείου ισοσκελισμού του Δήμου ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες των δημοτών του.