Στην εκπομπή “ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ” με τον Σωτήρη Ξενάκη, BlueskyTV

– Όλα τα κόμματα από κοινού με διακομματική επιτροπή πρέπει να αναλάβουν οργανωμένη εκστρατεία σε όλα τα κοινοβούλια, με πρώτα της Ευρώπης, για την αναγνώριση της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού.
– Καλλιεργείται ένα success story από την κυβέρνηση και τα φιλικά της ΜΜΕ για τα εμβόλια και την πρόοδο του εμβολιασμού, όταν η Ελλάδα είναι 25η χώρα σε ποσοστά εμβολιασμών στην Ευρώπη.

– Δεν είναι ψεκασμένοι οι άνθρωποι. Διαφωνώ με τη προσέγγιση περί «ψεκασμένων». Χρειάζεται η κυβέρνηση να υιοθετήσει ένα διαφορετικό λόγο προσέγγισης.
– Στα εργασιακά η κυβέρνηση λέει τη μισή αλήθεια. Η υπερωριακή απασχόληση χωρίς αμοιβή ίσχυε υπό τον όρο ότι λειτουργούσε στο πλαίσιο Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Εδώ έχουν καταργηθεί οι συλλογικές συμβάσεις και καλείται μόνος ατομικά ο εργαζόμενος να διαπραγματευτεί με τον εργοδότη.
– Για τη Γάζα συμφωνώ με την επίσκεψη Δένδια στην περιοχή. Αλλά ενίσταμαι για την ευρωπαϊκή απουσία και καλώ την κυβέρνηση να μην πιαστεί αδιάβαστη, όπως την έπαθε με τη συμφωνία Τουρκίας Λιβύης για ΑΟΖ, διότι περιρρέει την ατμόσφαιρα κάτι για αντίστοιχη διευθέτηση ΑΟΖ μεταξύ Παλαιστίνης και Τουρκίας.
– Για την Ανακριτική στη Βουλή. Ο Καλογρίτσας με βάση αυτά που διέρρεαν ότι θα καταθέσει μου θύμιζε τον Κοσκωτά με το τηγάνι που θα τηγάνιζε τον Παπανδρέου. Τελικώς τι κατέθεσε; Ένα sms που έλεγε: «Θα μιλήσουμε». Σοβαρές κατηγορίες και μεγάλες αποκαλύψεις.