Στην αγορά του Χαϊδαρίου ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

Περιοδεία στο Χαϊδάρι έκανε σήμερα ο βουλευτής, πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β2 Τομέα Αθηνών  Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο πρώην υπουργός Υγείας, Εσωτερικών και Ναυτιλίας επισκέφτηκε τα ΚΑΠΗ του Δήμου και στη συνέχεια τη λαϊκή αγορά, όπου μαζί με τον συνυποψήφιό του στον Β2 Δυτικό Τομέα Αθηνών Θανάση Παπαχριστόπουλο, συνομίλησαν με καταναλωτές και εμπόρους.

 

 Ακολούθησε επίσκεψη του κ. Κουρουμπλή στην τοπική αγορά του Δάσους  Χαϊδαρίου.  Μιλώντας σε κατοίκους και τοπικούς επιχειρηματίες, ο κ. Κουρουμπλής τόνισε τη σημασία των επικείμενων εθνικών, καθώς η χώρα έχει μπει στο δρόμο της ανάπτυξης και είναι ανάγκη να εμπεδωθούν οι αλλαγές που έχει προωθήσει η κυβέρνηση προς όφελος των πλατιών στρωμάτων της κοινωνίας και των οικονομικά ασθενέστερων.

 

Ακολούθησε επίσκεψη στο ΙΚΑ Χαϊδαρίου και στο Δημαρχείο. Μιλώντας με εργαζόμενους, ο κ. Κουρουμπλής τόνισε την υποστήριξη που έχει δείξει ο ΣΥΡΙΖΑ στους εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα και  διερωτήθη τι θα γίνουν οι εργαζόμενοι σε δομές υγείας και καθαριότητας αν αυτές ιδιωτικοποιηθούν.

Το απόγευμα ο κ. Κουρουμπλής επισκέφτηκε τη Γέφυρα Ζωής στο Χαϊδάρι.