Σε Πάτρα και Πύργο ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής

Επισκέψεις εργασίας σε Πάτρα και Πύργο θα πραγματοποιήσει στις 14 και 15 Ιουλίου, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Ο κ. Κουρουμπλής θα παραστεί στο 5ο Ετήσιο Συνέδριο της εφημερίδας ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, το οποίο θα γίνει στο Ρίο, με θέμα «Αναπτυξιακές προοπτικές για τη Δυτική Ελλάδα». Ο κ. Κουρουμπλής θα είναι εκ των ομιλητών στην 1η Συνεδρία, με θέμα «Εμπορευματικές Μεταφορές. Ο ρόλος του λιμανιού της Πάτρας».
Το Σάββατο 15 Ιουλίου, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής θα παραστεί στην τελετή που θα γίνει στον Δήμο Πύργου, για την αναγόρευσή του σε Επίτιμο Δημότη Πύργου. Στην ίδια τελετή θα αναγορευτεί επίτιμος Δημότης Πύργου και ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ιωάννης Τσιρώνης. Οι κ.κ. Κουρουμπλής και Τσιρώνης τιμώνται για τη συνεισφορά τους στην επίλυση του προβλήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων του Πύργου, με τις προηγούμενες ιδιότητές τους. Στην τελετή θα είναι παρών και ο Υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης.