Πρόγραμμα επισκέψεων και συναντήσεων του Υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή σε Αλεξανδρούπολη, Διδυμότειχο, Κομοτηνή, Ξάνθη, Θεσσαλονίκη, Βέροια και Νάουσα

Παρασκευή 24/4/2015Αλεξανδρούπολη και Διδυμότειχο

10:00 Επίσκεψη στο Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης και συνάντηση με διοίκηση και εργαζόμενους.

12:45 Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και συνάντηση με διοίκηση και εργαζόμενους.

17:30 Ευρεία σύσκεψη για θέματα Υγείας που αφορούν την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης με τη συμμετοχή της 4ης ΥΠΕ. Στη συνάντηση έχουν κληθεί να μετέχουν οι βουλευτές και εκπρόσωποι όλων των κομμάτων των νομών της εν λόγω Περιφέρειας, ο Περιφερειάρχης και οι Διοικητές των νοσοκομειακών ιδρυμάτων, εκπρόσωποι των εργαζομένων, Ιατρικοί Σύλλογοι και Σύλλογοι Ασθενών.

Σάββατο 25/4/2015 – Κομοτηνή, Ξάνθη και Θεσσαλονίκη

10:00 Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Κομοτηνής και συνάντηση με διοίκηση και εργαζόμενους.

12:00 Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Ξάνθης και συνάντηση με διοίκηση και εργαζόμενους.

19:30 Ομιλία Υπουργού Υγείας στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών  στο  «Makedonia Palace” στη Θεσσαλονίκη.

Κυριακή 26/4/2015 – Θεσσαλονίκη, Βέροια και Νάουσα

9:30  Συνάντηση του Υπουργού Υγείας Π. Κουρουμπλή και του Αν. Υπουργού Υγείας  Α. Ξανθού με τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης στα  γραφεία του Συλλόγου.

10:30 Ευρεία σύσκεψη για τα ζητήματα Υγείας που αφορούν την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης.  Στη συνάντηση έχουν κληθεί να μετέχουν οι διοικήσεις της 3ης και 4ης ΥΠΕ, οι βουλευτές και εκπρόσωποι όλων των κομμάτων των νομών της εν λόγω Περιφέρειας, ο Περιφερειάρχης και οι Διοικητές των νοσοκομειακών ιδρυμάτων, εκπρόσωποι των εργαζομένων, Ιατρικοί Σύλλογοι και Σύλλογοι Ασθενών.

14:00 Ομιλία του Υπουργού Υγείας στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφαρμοσμένης Φαρμακευτικής, στο ξενοδοχείο «The Met“.

18:30  Παρουσία του Υπουργού στα εγκαίνια του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου του Νοσοκομείου Βέροιας.

20:00 Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Νάουσας και συνάντηση με υγειονομικούς φορείς.