Περιοδεία του Υποψηφίου Βουλευτή Β2 Τομέα Δυτικής Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Κουρουμπλή, στον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού

Επίσκεψη στην ΔΟΥ Αγίων Αναργύρων, στο υποκατάστημα του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Ιλίου – Αγ. Αναργύρων και στα ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων – Καματερού έκανε σήμερα ο τέως υπουργός και υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δυτικού Τομέα Αθηνών Παναγιώτης Κουρουμπλής, η υποψήφια βουλεύτρια Αφροδίτη Μπιζά συνοδευόμενοι από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ο κ. Κουρουμπλής ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες των ΚΑΠΗ όπου λειτουργεί και κέντρο εκμάθησης  χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή για τα μέλη των ΚΑΠΗ και συζήτησε με μέλη των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων, για το ρόλο των κέντρων που δεν είναι άλλος από την πρόληψη βιολογικών, ψυχολογικών και κοινωνικών προβλημάτων των ηλικιωμένων ώστε να παραμένουν αυτόνομα, ισότιμα, και ενεργά μέλη του κοινωνικού συνόλου.

Επίσκεψη στο ΚΑΠΗ Καματερού

 

Κατά την επίσκεψή του στο ΙΚΑ Ιλίου –Αναργύρων δεν παρέλειψε να τονίσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε υπερχρεωμένα τα νοσοκομεία, αλλά μετά από 4 χρόνια και σωστή διαχείριση, η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου θα παραλάβει νοσοκομεία ξεχρεωμένα.

 

Ο κ. Κουρουμπλής σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σαφή θέση υπέρ της Δημόσιας Υγείας. «Επενδύουμε σ’ ένα σύστημα Υγείας που αφορά όλους και στο οποίο οι εργαζόμενοι θα είναι υπάλληλοι του Δημοσίου και όχι ενοικιαζόμενο εργατικό δυναμικό σε ιδιωτικές εταιρίες διαχείρισης δημόσιων νοσοκομείων».

Σε παρέμβασή του αργότερα στο Συνέδριο Health World 2019, o κ. Κουρουμπλής τόνισε ότι πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στην παραγωγή φαρμάκων στην Ελλάδα.   Ο κ. Κουρουμπλής το απόγευμα θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αγία Βαρβάρα με ομιλητή τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υποψήφιο βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Δυτικού Τομέα Αθήνας Γιάννη Δραγασάκη.

Στο πάνελ του HealthWorld 2019