Η περιοδεία του Παναγιώτη Κουρουμπλή στην Αιτωλοακαρνανία

Ο Βουλευτής, τέως Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, πραγματοποίησε επί τριημέρου περιοδεία στην Αιτωλοακαρνανία στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας ενόψει των ευρωπαϊκών αρχαιρεσιών.

Αρχικώς την Παρασκευή 22 Μαρτίου, μαζί με τον Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρη Παπαδημούλη, επισκέφθηκαν τον δήμο Ναυπάκτου όπου συνομίλησαν με τον Δήμαρχο Ναυπακτίας, Παναγιώτη Λουκόπουλο, τους αντιδημάρχους καθώς και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Θωμά Κοτρωνιά. Στη συνέχεια, συναντήθηκαν με τον διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ναυπακτίας, Νικόλαο Ρήγα και ακολούθως είχαν συνάντηση με τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Κωνσταντίνο Μπέκο καθώς και τον Στρατηγό Δυτικής Ελλάδας, Αχιλλέα Τζουβάρα. Παρών ήταν και ο πρώην διευθυντής του Υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη, Σταύρος Καραγκούνης.

 

Η περιοδεία του κ. Κουρουμπλή μαζί με τον κ. Παπαδημούλη συνεχίστηκε με επίσκεψη στο Λιμενικό Ναυπάκτου όπου συνάντησαν τη διοικητή Μαρία Θωμοπούλου.

Κατόπιν ο κ. Κουρουμπλής και ο κ. Παπαδημούλης μίλησαν στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, σε πολιτική εκδήλωση με σημείο αιχμής τις επικείμενες Ευρωεκλογές. Οι ομιλητές περιστράφηκαν γύρω από το εξαιρετικά κρίσιμο, όπως το χαρακτήρισαν, διακύβευμα των ευρωεκλογών (πρόοδος ή συντηρητισμός) καλώντας τους πολίτες να γυρίσουν την πλάτη στις ακροδεξιές πολιτικές. Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν, η βουλευτής Μαρία Τριανταφύλλου και ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Σταύρος Καμμένος.

 

Ομιλία στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου

Το Σάββατο 23 Μαρτίου o Βουλευτής, τέως Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής επισκέφθηκε το Αγρίνιο, αρχής γενομένης από το νοσοκομείο όπου και συναντήθηκε με τον Διοικητή Ανδρέα Τσιώλη, τη Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας Ελένη Σούκη, τον εκπρόσωπο του σωματείου των εργαζομένων Βαγγέλη Μαχαλιώτη και άλλα ιατρικά στελέχη. Επειτα επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου όπου συνομίλησε με τον Υποδιοικητή Ευστάθιο Πετράκη, τον Αξιωματικό Υπηρεσίας Ευθύμιο Πισιώλη και άλλα μέλη.

Επίσκεψη στην πυροσβεστική υπηρεσία Αγρινίου

 

Ακολούθως, κατά την επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Αγρινίου, συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αιτωλοακαρνανίας Ταξίαρχο Δημήτριο Παπαευθυμίου, τον Διευθυντή Ασφαλείας Μιχαήλ Τζιακώστα, τον Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο και τον Υποδιοικητή Τμήματος Δημήτριο Ματσούκα.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αγρινίου

 

Σειρά είχε η Αμφιλοχία με αρχή στο Κέντρο Υγείας όπου βρέθηκε ο κ. Κουρουμπλής συνοδευόμενος από τη βουλευτή κ. Τριανταφύλλου και μίλησε με τη διευθύντρια του Κ.Υ. κ. Ρούλα Καραδήμα. Ακολούθησαν οι επισκέψεις του κ. Κουρουμπλή στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμφιλοχίας, στο Λιμεναρχείο Αμφιλοχίας και ομιλία του στο καφέ Royal της Αμφιλοχίας.

Στο Κέντρο Υγείας, στην Αστυνομική Διεύθυνση και στο Λιμεναρχείο του δήμου Αμφιλοχίας

 

Το απόγευμα του Σαββάτου οι κ.κ. Κουρουμπλής και Παπαδημούλης μίλησαν σε εκδήλωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Μεσολογγίου. Οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές αναφέρθηκαν κυρίως στη σημασία των αρχαιρεσιών και τόνισαν ότι όλοι πρέπει να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία για να αλλάξει η Ευρώπη προς το καλύτερο.

Η εκδήλωση στο Μεσολόγγι της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας μαζί με τον Δημήτρη Παπαδημούλη

 

«Η Ευρώπη μέρα με τη μέρα χάνει την εμπιστοσύνη που είχαν οι πολίτες της σε αυτή. Έτσι αναπτύσσεται το φαινόμενο του ευρωσκεπτικισμού. Γεννιέται η ανάγκη να σκεφτούμε ότι αυτές οι εκλογές καθίστανται ιστορικές για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Πρέπει να πείσουμε τον Ευρωπαίο πολίτη ότι υπάρχει και άλλος δρόμος για να χτίσουμε μια νέα Ευρώπη. Με δημόσια παιδεία και δίκαιη φορολογία. Να φορολογηθούν και οι κολοσσοί του διαδικτύου για να βρεθούν οι πόροι που χρειάζονται. Να χτίσουμε μια Ευρώπη που θα εξάγει την ελπίδα και σε άλλους λαούς» υπογράμμισε ο κ. Κουρουμπλής.

 

Την Κυριακή 24 Μαρτίου ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής βρέθηκε στη Βόνιτσα και επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας, την Αστυνομική Διεύθυνση και το δημαρχείο της πόλης ενώ το μεσημέρι είχε συνάντηση στο Ξενοδοχείο «Σώζος».

Επίσκεψη του κ. Κουρουμπλή στο Αστυνομικό Κέντρο Βόνιτσας