Περιοδεία Π. Κουρουμπλή στο Αιγάλεω

Επίσκεψη στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Αιγάλεω πραγματοποίησε το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β2 Δυτικό Τομέα Αθήνας, με τους συνυποψηφίους  του στον Δυτικό τομέα Αθηνών,  πρώην υπουργό Νίκο Τόσκα, την υποψήφια βουλεύτρια Χαρά Καφαντάρη και την υποψήφια βουλεύτρια Αφροδίτη Μπιζά. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπηρεσίες καθαριότητες του Δήμου Αθηναίων και του Δήμου Αιγάλεω συστεγάζονται.

 

Απευθυνόμενος στους εργαζόμενους, ο κ. Κουρουμπλής αναφέρθηκε στις θολές θέσεις που έχει διατυπώσει ο πρόεδρος της ΝΔ για τις προσλήψεις στο Δημόσιο και δήλωσε: «Ο κ. Μητσοτάκης έχει δηλώσει ότι δε θα απολύσει στο Δημόσιο, αλλά θα πουλήσει περιουσία του Δημοσίου. Αλλά περιουσία του και μάλιστα πολύτιμη είναι οι εργαζόμενοι και μάλιστα εργαζόμενοι όπως εσείς σε δύσκολες  υπηρεσίες του Δήμου. Κι αν πουλήσει εσάς ο Δήμος τι θα σας κάνει;. Σας θυμίζω ότι η αυτή η κυβέρνηση, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αποδέσμευσε το χώρο της καθαριότητας από το καθεστώς των προσλήψεων.  Με αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δικαίωσε  τους συμβασιούχους που βρίσκονταν σε εργασιακή ομηρεία».

 

Στη συνέχεια ο κ. Κουρουμπλής επισκέφτηκε την κοινωνική υπηρεσία Αιγάλεω και το τοπικό υποκατάστημα  ΕΦΚΑ. Ακολούθησε επίσκεψη στον ΟΑΕΔ του Αιγάλεω, στα ΚΑΠΗ του Δήμου, και στο Δημαρχείο της πόλης, όπου συνομίλησε με Δημοτικούς υπαλλήλους.