Η περιοδεία και οι συναντήσεις του Παναγιώτη Κουρουμπλή στη Λαμία

Στη Λαμία συνεχίζεται σήμερα η διήμερη περιοδεία του κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή στη Φθιώτιδα. Ο Βουλευτής, τ. Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε αρκετά στο δημαρχείο με τον δήμαρχο Λαμιέων κ. Νίκο Σταυρογιάννη.

Στο δημαρχείο Λαμιέων με τον δήμαρχο κ. Νίκο Σταυρογιάννη

 

Ο κ. Σταυρογιάννης θύμισε τη στήριξη που είχε ο δήμος Λαμιέων κατά τη διάρκεια της υπουργικής θητείας του κ. Κουρουμπλή και του ευχήθηκε καλή επιτυχία ενόψει της μάχης των Ευρωεκλογών. O κ. Κουρουμπλής εξήρε τη σχέση και τη συνεργασία των δύο πλευρών, ανταπέδωσε τις ευχές ενόψει των εκλογών στην περιοχή.

Στο δημαρχείο Λαμιέων με τον δήμαρχο κ. Νίκο Σταυρογιάννη

 

Σε συνέχεια ο κ. Κουρουμπλής επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και είχε συνάντηση και ενδιαφέρουσα συνομιλία με τον διοικητή κ. Ευάγγελο Χατζημαργαρίτη, τον αναπληρωτή διοικητή κ. Ανδρέα Κολοκυθά και το μέλος του Δ.Σ. κ. Ιωάννη Κούτρα, συνοδεία των κ.κ. Νίκου Αρναούτογλου και Νίκου Πάπουτσα από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδος. Επισκέφθηκε τις διευθύνσεις του νοσοκομείου και τα εξωτερικά ιατρικά και συνομίλησε με το προσωπικό.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας

 

Ακολούθησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση της Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία, όπου συναντήθηκα με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδος Ταξίαρχο Αστέριο Μαντζιώκα και τον διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδος Ταξίαρχο Μιχαήλ Τσάτση.

Στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση της Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία

 

Κατόπιν ο κ. Κουρουμπλής επισκέφθηκε τα γραφεία της Πυροσβεστικής Διοίκησης Στερεάς Ελλάδος, όπου συναντήθηκε με τον αρχυπύραρχο Ευάγγελο Παλιό, τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φθιώτιδος πύραρχο Ιωάννη Ράπτη τον Υποδιοικητή της υπηρεσίας πύραρχο Χρήστο Μπάρκα.

Στην Πυροσβεστική Διοίκηση Στερεάς Ελλάδας

 

Η επόμενη επίσκεψη του κ. Κουρουμπλή έλαβε χώρα στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας, μια δραστήρια ένωση εμπόρων, βιομηχάνων, βιοτεχνών, επαγγελματιών της περιοχής όπου συνομίλησε με τον πρόεδρο κ. Αθανάσιο Κυρίτση, τον α’ αντιπρόεδρο κ. Παναγιώτη Αρβανίτη και τον γενικό γραμματέα κ. Κωνσταντίνο Καραγεώργο

Στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας

 

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε και τα γραφεία του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας στη Λαμία και συναντήθηκε με τον διευθυντή κ. Θέμη Λιάσκο, τον πρόεδρο του Σωματείου των Εργαζομένων ΕΚΑΒ Λαμίας, κ. Δημήτρη Χαλεπλή και τον προϊστάμενο του τμήματος προσωπικού κ. Νικόλαο Κολοκυθά.

Στο ΕΚΑΒ Λαμίας

 

Ο κ. Κουρουμπλής είχε συνομιλία και με μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με Αναπηρία της Φθιώτιδας κα, εν προκειμένω, με τον πρόεδρο κ. Λεωνίδα Μίχο και τον διευθυντή των δομών κ. Γιώργο Μανούκα.

 

Ακολούθησε η επίσκεψη του κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή στην έδρα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, όπου ενημερώθηκε αναλυτικά από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Θεόδωρο Δημόπουλο για τη γενική λειτουργία της Κεντρικής Υπηρεσίας και των τριών αποκεντρωμένων μονάδων του οργανισμού, σε Δομοκό, Βαθύ Αυλίδας και Λαμία. Συζητήθηκαν επιμέρους ζητήματα που αφορούν νομοθετικές παρεμβάσεις του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο πεδίο της αποϊδρυματοποίησης και της παιδικής προστασίας, με κορωνίδα τον νόμο για την αναδοχή – υιοθεσία και ήδη πραγματοποιηθείσες εξωστρεφείς δράσεις του προσωπικού των δομών. τη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Εργαζομένων «Βοήθεια στο Σπίτι» Ευρυτανίας – Φθιώτιδας – Φωκίδας, κ. Θαλής Σφήκας, θεσμό με τον οποίο έχει συνδεθεί το όνομα και η δράση του τ. Υπουργού και υποψηφίου Ευρωβουλευτή.

Στην έδρα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

 

Το απόγευμα ο κ. Κουρουμπλής συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του Πολιτιστικού Συλλόγου ΡΟΜ Στερεάς Ελλάδας, «Λεωνίδας ο Σπαρτιάτης»: τον πρόεδρο των Ρομά κ. Χρυσοβαλάντη Χαλιλόπουλο, το Γενικό Γραμματέα κ. Χρήστο Αθανασίου και συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. ««Όσο θα αφήνουμε αυτόν τον κόσμο να ζει στο περιθώριο θα μεγαλώνει ο πονοκέφαλος από την παραβατικότητα. Επιμένω να ζητώ από την αυτοδιοίκηση να βάλει πλάτη σε αυτό το μεγάλο ζήτημα και να μην σπρώχνουμε αυτούς τους ανθρώπους πότε από δω και πότε από εκεί» σημείωσε ο κ. Κουρουμπλής.

Με τους εκπροσώπους του Πολιτιστικού Συλλόγου ΡΟΜ Στερεάς Ελλάδας

 

Τέλος, επισκέφθηκε και τον Σύλλογος Νεφροπαθών Φθιώτιδας και συνομίλησε με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Δημήτρη Ντενίδη.