Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, Βουλευτής Β’ Αθήνας και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στο Ραδιόφωνο της ΕΡΤ συνέντευξη στον Αλφόνσο Βιτάλη 12.02.2019

Είναι ανάγκη και ο ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσει πιο αποφασιστικά στη δημιουργία και στη συμβολή του σε μια μεγάλη, δημοκρατική παράταξη, γιατί αυτό απαιτούν οι ανάγκες της πολιτικής ζωής της χώρας, δήλωσε ο πρώην υπουργός και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Αλφόνσο Βιτάλη, Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου.

Πρέπει να υπάρχει μια σύμπλευση στα πλαίσια μιας προγραμματικής σύγκλησης και η κεντροαριστερά όπως αυτοαποκαλείται το σημερινό ΠΑΣΟΚ ή το ΚΙΝ.ΑΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ να βρεθούν σε κοινό τόπο και να στεγαστούν, υπογράμμισε. Ο κόσμος που πλαισιώνει τον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει πολιτικά να στεγαστεί.

Σε ό,τι αφορά τις επερχόμενες εκλογές ο κ. Κουρουμπλής εκτίμησε ότι ο κίνδυνος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η αποχή και ότι ο ίδιος είναι βέβαιος ότι θα πείσουν τον κόσμο να πάει τελικά στις κάλπες, γιατί η αποχή θα φέρει ένα νεοφιλελεύθερο καθεστώς που δεν θα αφήσει λίθο επί λίθου σε κοινωνικά δικαιώματα.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα