Παναγιώτης Κουρουμπλής συνέντευξη στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, πρώην υπουργός, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος για τις ευρωεκλογές, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή των Αντώνη Φουρλή – Στέλλα Γκαντώνα.

Σχετικά με τη Συνταγματική Αναθεώρηση, κατηγόρησε τη ΝΔ ότι θεωρεί πως κατέχει τη μοναδική αλήθεια και πως μόνο όσα λέει η ίδια είναι σωστά. “Πρέπει όλοι να είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο”, δήλωσε ενόψει της ψηφοφορίας στη Βουλή.

Για την αποσύνδεση της προεδρικής εκλογής από τις κάλπες είπε ότι “σχεδόν όλοι έχουμε την ίδια άποψη, αλλά έχουμε διαφορετική προσέγγιση” και τόνισε ότι η ΝΔ δεν απαντάει στην επανεκλογή Παυλόπουλου.

Όσον αφορά στη σχέση Κράτους – Εκκλησίας, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής σημείωσε ότι ο θεσμός της εκκλησίας έχει προσφέρει διαχρονικά στον τόπο και εκτίμησε ότι η συμφωνία προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία στην εκκλησία.

Παράλληλα, χαρακτήρισε κακό τον σφιχτό εναγκαλισμό με το κράτος, που οδήγησε κάποιες φορές την εκκλησία στο να ταυτιστεί με τη Δεξιά, ενώ καταλόγισε σκοπιμότητες στη ΝΔ καθώς, όπως είπε, “το 2014 δε διαφωνούσε με την πρόταση”.

News 24/7 στους 88.6