Παναγιώτης Κουρουμπλής – Αρκαδία 93.8 FM – 28.03.2019

Συνέντευξη του υποψηφίου Ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, την Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 στον arcadia 93.8.

Ο πρώην Υπουργός απάντησε στις ερωτήσεις του Γιώργου Ηλιόπουλου περί Ευρωπαϊκής Ένωσης και, κυρίως, για τις αλλαγές οικονομικής πολιτικής οι οποίες θα πρέπει να εφαρμοστούν με στόχο την αντιμετώπιση της ύφεσης.

 

Παράλληλα, ο κ. Κουρουμπλής υποστήριξε πως οι Έλληνες πολίτες έχουν πολλούς λόγους για να είναι δυσαρεστημένοι με την Ε.Ε., παρότι δήλωσε πως δεν είναι η τελευταία αποκλειστικά υπεύθυνη για την κακή διαχείριση της Ελληνικής κρίσης.

 

Επιπρόσθετα, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής τόνισε πως θα πρέπει η Ένωση να πείσει τους Ευρωπαίους πολίτες πως αφουγκράζεται τις ανησυχίες και τους φόβους τους, στοιχεία τα οποία έχουν οδηγήσει στην άνοδο του “Ευρωσκεπτικισμού” και στη δημιουργία συνθηκών που θυμίζουν την περίοδο του “Μεσοπολέμου”.

 

Τέλος, ο κ. Κουρουμπλής σχολίασε και την άποψη που πρόσφατα εξέφρασε ο κ. Ε. Μεϊμαράκης, υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ν.Δ., περί συνεργασίας των Ελλήνων Ευρωβουλευτών που ανήκουν σε κόμματα του λεγόμενου “δημοκρατικού τόξου, στο πλαίσιο του Ευρωκοινοβουλίου.