Οι συναντήσεις του Παναγιώτη Κουρουμπλή στη Δράμα

Τη Δράμα επισκέφθηκε σήμερα ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής. Ο Βουλευτής, τ. Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ είχε σειρά συναντήσεων στην πόλη, συνοδεία του μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος κας. Μάρθας Μαλέζογλου, του συντονιστή της Περιφερειακής Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κου. Δημήτρη Καρβούνη και του μέλους της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ κου. Ιωάννη Πατίκα.

Αρχικώς επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας όπου συνομίλησε με τον διευθυντή της ιατρικής υπηρεσίας κ. Λάζαρο Ναζάρογλου καθώς και μέλη των σωματείων εργαζομένων, νοσηλευτών και ιατρών.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας

 

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής βρέθηκε και στην Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας όπου τον υποδέχθηκε ο διοικητής κ. Αθανάσιος Σέρτης και άλλα μέλη ενώ είχε συναντήσεις και με σωματεία εργαζομένων.

 

Ο κ. Κουρουμπλής επισκέφθηκε και το Σωματείο Συνοριακών Φυλάκων της Δράμας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία της πόλης αλλά και το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας ενώ συναντήθηκε με μέλη των συλλόγων ΑμΕΑ Δράμας.