Οι συναντήσεις και οι επισκέψεις του Παναγιώτη Κουρουμπλή στη Ρόδο

Περιοδεία στη Ρόδο πραγματοποίησε ο Βουλευτής, τ. Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, όπου είχε σειρά συναντήσεων.

Επισκέφθηκε, συνοδεία του Βουλευτού Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Δημήτρη Γάκη, την Περιφερειακή Υπηρεσία Συντονισμού και Υποστήριξης Νοτίου Αιγαίου τον υποδέχθηκαν και συνομίλησε με τον διευθυντής κ. Νίκο Κωνσταντινίδη, τον διευθυντής της τοπικής μονάδας του ΙΚΑ κ. Γιάννη Παπαντωνίου, τον προϊστάμενος των συντάξεων κ. Νίκο Νικολάου, τον προϊστάμενος του ΚΕΑΟ κ. Ανδρέα Διαμαντή, την προϊσταμένη του οικονομικού του Π.Υ.ΣΥ. κα Ρούλα Χαδόλια και τον προϊστάμενος του τμήματος εσόδων κ. Νίκο Μπούμπουζα. Ο κ. Κωνσταντινίδης τον ενημέρωσε ότι έχει αποσταλεί έκθεση προς τον ΕΚΦΑ με προτάσεις για τη λειτουργία του (σε συντάξεις, ασφάλιση και ηλεκτρονική διακυβέρνηση) και επιμέρους στην περιοχή, και πανελλαδικά και ζητήθηκε από τον κ. Κουρουμπλή να ενημερώσει σχετικώς τον αρμόδιο υπουργό.

 

Ακολούθως ο κ. Κουρουμπλής επισκέφτηκε και τη μονάδα Υγείας Π.Ε.Δ.Υ. Ρόδου αλλά και το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου όπου συναντήθηκε με τη διοικήτρια κα. Κατερίνα Χατζηστρατή, όπως και με το σωματείο των εργαζομένων.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου

 

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής συναντήθηκε, ακολούθως, με τον δήμαρχο της πόλης κ. Φώτη Χατζηδιάκο στο δημαρχείο της Ρόδου και συζήτησαν θέματα που αφορούν στην πορεία του δήμου. Ο κ. Χατζηδιάκος αναφέρθηκε στο έργο της δημοτικής αρχής επισημαίνοντας τα δημοπρατούμενα έργα και την επιτυχή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Ρόδου ενώ συζήτηση έγινε για την επιτυχή αντιμετώπιση των ροών των προσφύγων. Συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν την κρίσιμη περίοδο την οποία διανύει η Ευρώπη. Τον κ. Κουρουμπλή συνόδευε ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Γάκης και το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής κ. Τάκης Μιχαηλίδης. Εν συνεχεία παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

 

Ακολούθως ο κ. Κουρουμπλής επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Ρόδου και ενημερώθηκε από τον διοικητή κ. Εμμανουήλ Καλλιωράκη για τα θέματα της περιοχής ενώ ακολούθησε συνάντησή του με τη διοίκηση και τα μέλη της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δωδεκανήσου.

 

Ο κ. Κουρουμπλής επισκέφθηκε και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου όπου ενημερώθηκε από τον διοικητή κ. Ιωάννη Τσιτσικά για τα θέματα της περιοχής, όπως και για αυτά των πυροσβεστών από τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων κ. Ιωάννη Χατζηκυριάκο.

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου

 

Ακολούθησε συνάντησή του στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου με τον πρόεδρο κ. Ιωάννη Παππού και άλλα μέλη της διοίκησης, και κατόπιν επισκέφθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου όπου συνομίλησε με τον διοικητή λιμενάρχη κ. Σπύρο Τάτη και άλλη μέλη της διοίκησης, όπως και με μέλη του σωματείου λιμενικών.

 

Ο κ. Κουρουμπλής θα αναχώρησε από τη Ρόδο το βράδυ της Μεγάλη Τετάρτης με προορισμό την Πάτμο. Τη Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου θα δώσει το «παρών» στην Τελετή του Ιερού Νιπτήρα, το έθιμο της αναπαράστασης του Μυστικού Δείπνου. Το μεσημέρι θα αναχωρήσει από την Πάτμο για την Κω και από τις 18:00 θα έχει συναντήσεις με τοπικούς φορείς.