Ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής θα μεταβεί αύριο Παρασκευή 4-11ου στο Ηράκλειο της Κρήτης

Ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής θα μεταβεί αύριο Παρασκευή 4-11ου στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου στις 10:45 θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί με θέμα «Η Νεολαία, στρατηγική προτεραιότητα στις Περιφέρειες που μαθαίνουν: Καινοτόμα Επιχειρηματικότητα και Έξυπνη Εξειδίκευση».

Του Συνεδρίου θα προεδρεύσουν ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης και ο Πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ και μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών κ. Δημήτριος Καλογερόπουλος.

Θα μιλήσει ο Υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Αλέξης Χαρίτσης, ενώ θα συμμετέχουν ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γεώργιος Πατούλης, ο οποίος και θα χαιρετίσει, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης και Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ κ. Θεόδωρος Γκοτσόπουλος, ο πρόεδρος του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων κ. Κωνσταντίνος Βαρλαμίτης και άλλες προσωπικότητες από την Ελλάδα και από το εξωτερικό.