Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στον North98.0 FM Θεσσαλονίκης

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στον North98.0 FM Θεσσαλονίκης, στην εκπομπή «Από τα Βόρεια» με τον Γιώργο Νεοχωριτη και την Δέσποινα Κρητικού

Να πάνε στις κάλπες να ψηφίσουν όλοι και ιδιαίτερα οι νέοι ζήτησε μέσα από το ραδιόφωνο του North 98 και την εκπομπή «Απ’ τα Βόρεια», ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Κάθε φορά οι νέοι είναι πιο γενναίοι και πιο ώριμοι από όσο φανταζόμαστε εμείς οι μεγαλύτεροι που νομίζουμε ότι κατέχουμε τη μοναδική αλήθεια» τόνισε ο κ.Κουρουμπλής και υπογράμμισε ότι «αυτές οι ευρωεκλογές καταλήγουν να είναι μια αναμέτρηση που θα διαμορφώσει το πολιτικό σκηνικό για τα επόμενα χρόνια δηλαδή δύο θα είναι οι πόλοι που θα ορίσουν για τα επόμενα χρόνια πολιτικά πράγματα στη χώρα». Απαντώντας για το αποτέλεσμα των εκλογών τόνισε ότι «η προσπάθεια που γίνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά από τον Πρωθυπουργό άρχισε να έχει μια ανταπόκριση από τον κόσμο που είχε αποφασίσει να πάει σε αποχή παλαιότερα» ενώ υπογράμμισε ότι «το τελευταίο τριήμερο είναι εξαιρετικά κρίσιμο δεν έχουν καταλήξει όλοι οι πολίτες. Υπάρχουν έρευνες που δείχνουν ότι 600.000-700.000 αποφασίζουν τι θα ψηφίσουν το τελευταίο τριήμερο».

Ο κ Κουρουμπλής τόνισε ότι η «Ευρωπαϊκή Ένωση έχει πολύ μεγάλα θεσμικά ελλείμματα εδώ υπάρχει στοίχημα για όλους μας».

Voria.gr