Επίσκεψη του Παναγιώτη Κουρουμπλή στη Χαλκιδική

Περιοδεία στη ΒΑ Χαλκιδική πραγματοποίησε σήμερα ο κοιν. εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής. Συγκεκριμένα συνοδευόμενος από την βουλευτή Χαλκιδικής Κ. Ιγγλέζη και κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφθηκε το νοσοκομείο και το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Πολυγύρου όπου και ενημερώθηκε για τις ελλείψεις σε προσωπικό όλων των ειδικοτήτων.

Εν συνεχεία πραγματοποίησε συ…νάντηση με εκπροσώπους φορέων και σύλλογων ΑμεΑ, μεταξύ των οποίων ο Σύλλογος Αγάπη, το ειδικό σχολείο, το ΚΕΔΥ κ.α. Στη συζήτηση που ακολούθησε όλοι οι παρευρισκόμενοι τόνισαν ότι η αναπηρία πλήττεται βάναυσα και τα ΑμεΑ βρίσκονται αβοήθητα.

Ο Π. Κουρουμπλής επεσήμανε οτι «για την κυβέρνηση οι κοινωνικές δαπάνες για τα Αμεα θεωρούνται σπατάλες, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει μια εντελώς διαφορετική αντίληψη για τις κοινωνικές δομές και τις ανάγκες των ΑμεΑ. Εμείς θεωρούμε τις ανάγκες αυτές συλλογικές ανάγκες και όχι προσωπική υπόθεση του κάθε ατόμου, όσον αφορά τις δαπάνες υποστήριξής τους τις χαρακτηρίζουμε ως αναπαραγωγικές ανάγκες της κοινωνίας μας».

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποίησε ομιλία στο Δημοτικό Θέατρο της Μεγάλης Παναγίας όπου και παρουσίασε το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.