Επίσκεψη του κοιν. εκπροσώπου και βουλευτή Β΄ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Π. Κουρουμπλή στο Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ» Επίσκεψη του κοιν. εκπροσώπου και βουλευτή Β΄ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Π. Κουρουμπλή στο Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ»

Το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ» επισκέφτηκε σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής Β΄ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης  Κουρουμπλής. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του συναντήθηκε με την Πρόεδρο του  Κέντρου, συνομίλησε με τους εργαζόμενους και ξεναγήθηκε στους χώρους που φιλοξενούνται τα παιδιά. Τόσο η Διοίκηση όσο και οι εργαζόμενοι ανέφεραν ότι το κύριο πρόβλημα του ΚΠΠΑ παραμένει η σοβαρή έλλειψη προσωπικού, με τους εργαζόμενους να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη φροντίδα των παιδιών, παρά την υποστελέχωση, σημειωτέον δε ότι πολύ υψηλές υπήρξαν και οι περικοπές στις μισθολογικές τους απολαβές. Επίσης τονίστηκε η ύπαρξη νομικών κενών σε ότι αφορά την αναδοχή ενηλίκων ατόμων.

Ο κ. Κουρουμπλής τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει το δημόσιο χαρακτήρα αυτών των Δομών, υπογραμμίζοντας ότι η Πρόνοια είναι πολιτική προτεραιότητα για την αυριανή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.