Επισκέψεις Παναγιώτη Κουρουμπλή σε ΟΑΣΘ, Πυροσβεστική και Μετρό Θεσσαλονίκης

Στην τρίτη και τελευταία ημέρα περιοδείας του στη Θεσσαλονίκη ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής προχώρησε σε συναντήσεις με τοπικούς φορείς.

Ο Βουλευτής, τ. Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων «Άγιος Παντελεήμων» στη Θεσσαλονίκη και συναντήθηκε με την πρόεδρο κ. Συλβάνα Καρασαββίδου. Μια δομή που φιλοξενεί το μεγαλύτερο αριθμό περιθαλπόμενων στην περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας.

Στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων «Άγιος Παντελεήμων»

 

Κατόπιν, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ κ. Στέλιο Παππά, μέλη της διοίκησης και εκπροσώπους του σωματείου των εργαζομένων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, αλλά και με τον πρόεδρο της Αττικό Μετρό Α.Ε., καθηγητή κ. Γιάννη Μυλόπουλο και μέλη της εταιρείας, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για την πρόοδο των έργων στη συμπρωτεύουσα.

Με τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ κ. Στέλιο Παππά και μέλη της διοίκησης

Κατόπιν ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του 3ου Πυροσβεστικού Σταθμού Θεσσαλονίκης. Ο Βουλευτής συνομίλησε με τον Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης της Κεντρικής Μακεδονίας αρχιπύραρχο κ. Κωνσταντίνο Παχίδη, τον Υποδιοικητή της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών νομού Θεσσαλονίκης πύραρχο κ. Νικόλαο Αθάνατο και τον Διοικητή της 2ης ΕΜΑΚ κ. Γεώργιο Πάλιουρα.

Στις εγκαταστάσεις του 3ου Πυροσβεστικού Σταθμού Θεσσαλονίκης

 

Το Σαββατοκύριακο 13-14 Απριλίου οπότε θα βρεθεί στη Θράκη και θα έχει συναντήσεις με τοπικούς αξιωματούχους και φορείς. Μαζί με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή κ. Δημήτρη Παπαδημούλη και την υποψήφια Ευρωβουλεύτρια κ. Ουφούκ Μουσταφά, θα μιλήσουν για τις Ευρωεκλογές, την Προοδευτική Συμμαχία και την επόμενη ημέρα της Ευρώπης σε Σουφλί, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή και Ξάνθη.