Δήλωση του κοιν. εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή με αφορμή την παρέμβαση του κοιν. εκπροσώπου της Ν.Δ Άδωνι Γεωργιάδη στην Βουλή για το περιβόητο e-mail στελέχους επενδυτικού οργανισμού

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, με αφορμή την παρέμβαση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ Άδωνι Γεωργιάδη στην Βουλή για το περιβόητο e-mail στελέχους επενδυτικού οργανισμού, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Άλλη μια κακοπαιγμένη παράσταση προπαγάνδας και διχασμού από τον κ. Γεωργιάδη. Συνήθισε πλέον ο Ελληνικός λαός τις κατ΄εξακολούθηση, ανεύθυνες και επικίνδυνες για την χώρα παραστάσεις μαύρης προπαγάνδας ενός ακραίου λαθρεπιβάτη στη φιλελεύθερη παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Άλλωστε είναι νωπός ακόμα και ο χαρακτηρισμός «άκρο» που του απέδιδε ο τ. Πρωθυπουργός και τ. Πρόεδρος της Ν.Δ Κώστας Καραμανλής, ανηψιός του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή. Ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος με το κινητό ανά χείρας έσπευσε να αναπαράγει μες  στη Βουλή το παντελώς ανυπόστατο «δημοσίευμα» που σε ημέρα απεργίας των ΜΜΕ αλίευσε στα ρηχά του Διαδικτύου, επιδόθηκε σε μια άνευ προηγουμένου σπέκουλα σε βάρος της ίδιας της χώρας και της προσπάθειας της να απαλλαγεί από την θηλιά των μνημονίων και των καταστροφικών πολιτικών της σκληρής λιτότητας . Σημαιοφόρος των μνημονίων και των ισοπεδωτικών πολιτικών που εφαρμόζονται, ο κ. Γεωργιάδης με τις κραυγές της μαύρης προπαγάνδας, επιχειρεί να αναιρέσει τον βασικό κανόνα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας που είναι η ομαλή διαδοχή των κομμάτων στην κυβερνητική εξουσία , μετά από την έκφραση της λαϊκής ετυμηγορίας. Η στάση του και η «προπαγανδιστική τρομοκρατία» που καθημερινά ασκεί όχι μόνο δίνει πατήματα στις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών, αλλά ταυτόχρονα φαλκιδεύει την δημοκρατική εναλλαγή αφού προσπαθεί να παρουσιάσει ως εθνική συμφορά την Αξιωματική Αντιπολίτευση. Κάτι ανάλογο με την ορολογία του «εθνικού μιάσματος» που χρησιμοποιούσε η άκρα δεξιά της μετεμφυλιακής περιόδου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι υπεύθυνη πατριωτική και δημοκρατική δύναμη που επιδιώκει να ενώσει τους Έλληνες πάνω σε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την ανάκαμψη της οικονομίας. Με σταθερά βήματα εντός κι εκτός της χώρας προετοιμάζεται για τη στιγμή που ο ελληνικός λαός θα του εμπιστευτεί το ρόλο του εγγυητή της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατικής ομαλότητας, της πραγματικής ανάπτυξης και της προοδευτικής διακυβέρνησης. Οι ακραίες φωνές διχασμού ανήκουν στο παρελθόν και εκεί πρέπει να μείνουν. Ο Ελληνικός λαός , παρά το κύμα μαύρης προπαγάνδας, δείχνει διάθεση για αλλαγή σελίδας και ανασύνταξης της χώρας . Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω».