Περιοδεία του Παναγιώτη Κουρουμπλή σε Ρόδο, Πάτμο και Κω

Το διήμερο Μεγάλη Τετάρτη 24 και Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου ο Βουλευτής, τ. Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, θα κάνει περιοδεία στη Ρόδο, στην Πάτμο και στην Κω, όπου θα έχει συναντήσεις με τοπικούς αξιωματούχους και φορείς.

Την Τετάρτη 24/5 θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου (στις 10:15), τις Περιφερειακές Υπηρεσίες Συντονισμού και Υποστήριξης (ΠΥΣΥ) στις 11:00, την Αστυνομική Διεύθυνση Ρόδου (11:30) καθώς και το Δημαρχείο της πόλης, στις 12:00, όπου θα συναντηθεί με τον δήμαρχο κ. Φώτη Χατζηδιάκο. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ρόδου (13:00), στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσων (13:30), στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου (14:00), στο Ορφανοτροφείο Θηλέων και στο Χαραλάμπειο Γηροκομείο (15:00) ενώ στις 14:30 θα συναντηθεί με τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Στράτο Καρίκη και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Μανώλη Γλυνό. Στις 17:00 θα έχει συναντήσεις με φορείς στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δημαρχείου.

Ο κ. Κουρουμπλής θα αναχωρήσει από τη Ρόδο για την Πάτμο το βράδυ της Μ. Τετάρτης. Τη Μ. Πέμπτη 25 Απριλίου θα δώσει το «παρών» στην Τελετή του Ιερού Νιπτήρα, το έθιμο της αναπαράστασης του Μυστικού Δείπνου. Το μεσημέρι θα αναχωρήσει από την Πάτμο για την Κω και από τις 18:00 θα έχει συναντήσεις με τοπικούς φορείς.