Ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής θα επισκεφθεί αύριο Τρίτη 29/12/2015 την πόλη του Πύργου, συνοδευόμενος από τον Γ.Γ. Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων κ. Ευάγγελο Καπετάνιο. Κατά την επίσκεψή του ο Υπουργός θα ενημερώσει για τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί ώστε να επιλυθεί το χρόνιο πρόβλημα της διαχείρισης απορριμμάτων του Νομού Ηλείας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης του Υπουργού έχει ως ακολούθως:

11:30π.μ. : Επίσκεψη στον ΧΥΤΗ Τριανταφυλλιάς, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολου Κατσιφάρα, του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Γιώργου Γεωργιόπουλου, του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων κ. Διονυσίου Παναγιωτόπουλου, του Δημάρχου Πύργου κ. Γαβρίλη Λιατσή και του Δημάρχου Ίλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.

12:00π.μ. : Ευρεία σύσκεψη με τους προαναφερόμενους θεσμικούς παράγοντες της περιοχής και τη συμμετοχή όλων των βουλευτών και δημάρχων του νομού, στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου.

Στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου, όπου ο Υπουργός θα ενημερώσει διεξοδικά για τις αποφάσεις του Υπουργείου αναφορικά με το σοβαρό αυτό ζήτημα.