Ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής απηύθυνε χαιρετισμό στην Ημερίδα με θέμα την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, την οποία διοργάνωσε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο Μέγαρο Μουσικής, για μαθητές ειδικών σχολείων γυμνασίων – λυκείων.

Στην ημερίδα παραβρέθηκαν ο Διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Υποστράτηγος κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκης , ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας κ. Ισίδωρος Κούβελος καθώς και αθλητές με Ολυμπιακές, Παγκόσμιες και Πανευρωπαϊκές διακρίσεις.

Ο Υπουργός στον χαιρετισμό του ανέφερε: «Θέλω να τονίσω το σημαντικό έργο που επιτελεί η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και να συγχαρώ όλους ανεξαιρέτως για τη συμβολή τους στο σπουδαίο έργο που επιτελούν . Οι Επιστήμονες μας αποτελούν κεφάλαιο για τη χώρα μας και διαπρέπουν σε όλους τους τομείς που δρουν. Η χρήση των νέων τεχνολογιών, πιο συγκεκριμένα, μπορεί να δώσει την δυνατότητα σε κάθε άνθρωπο να έχει άμεση πρόσβαση στην πληροφορία. Κι εσείς με ημερίδες και δράσεις σαν τη σημερινή συμβάλλετε στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, καθιστώντας τις νέες τεχνολογίες ασφαλείς και προσιτές σε όλους».

Κατά την διάρκεια της ημερίδας ο κ. Κουρουμπλής, μαζί με Αξιωματικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και αθλητές μοίρασαν δώρα και μετάλλια στα παιδιά.