Στην Κέρκυρα μεταβαίνει απόψε ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, προκειμένου να παραβρεθεί αύριο στον εορτασμό της 152ης επετείου της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα.
Ο υπουργός θα παραβρεθεί στην επίσημη Δοξολογία που θα τελεστεί στις 10:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος, στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κέρκυρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ.κ. Νεκτάριος.
Για τις 11:00 έχει προγραμματιστεί ο Πανηγυρικός της Ημέρας στο κτίριο της Ιονίου Βουλής.
Στις 11:45 θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα και στις 12:15 θα ακολουθήσει παρέλαση.
Με το πέρας των εκδηλώσεων ο κ. Κουρουμπλής θα παραστεί σε επίσημο γεύμα που θα του παρατεθεί και ακολούθως θα επιστρέψει στην Αθήνα.