Παναγιώτης Κουρουμπλής, επίσκεψη στην Αγία Βαρβάρα και την Πετρούπολη

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής Αγία Βαρβάρα (παλαιό Λοιμωδών Νόσων) έκανε σήμερα ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Β2 Δυτικό Τομέα Αθηνών Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος είχε συνάντηση με την υποδιοικήτρια Αργυρώ Χρυσάγη και εργαζόμενους στο νοσοκομείο. Ο κ. Κουρουμπλής επανέλαβε την προσήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Δημόσια Υγεία και αποδοκίμασε την νεοφιλελεύθερη άποψη της Νέας Δημοκρατίας ότι μπορεί το προσωπικό των δημοσίων νοσοκομείων να εργάζεται για λογαριασμό ιδιωτικών εταιριών που θα αναλάβουν τη διαχείριση των νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

 

«Η Υγεία είναι δημόσιο αγαθό και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το υπηρέτησε με δύο τρόπο. Πρώτον ξεχρέωσε τα δημόσια νοσοκομεία από τις οφειλές που είχαν και δεύτερον έκανε χιλιάδες προσλήψεις προσωπικού στα δημόσια νοσοκομεία. Ταυτοχρόνως εμμένει στην άποψη ότι στο Δημόσιο Τομέα πρέπει να παραμείνει η αρχή του ένα προς ένα στις προσλήψεις, για να μπορούν να στελεχώνονται και να είναι λειτουργικές οι υπηρεσίες στην Υγεία, την Πρόνοια, την Εκπαίδευση και τη Δημόσια Διοίκηση.

Ακολούθως ο κ. Κουρουμπλής επισκέφτηκε τα ΚΑΠΗ Αγίας Βαρβάρας και Πετρούπολης, καθώς και το ΙΚΑ και το Δημαρχείο Πετρούπολης. Επισκέφτηκε την Αγορά της Πετρούπολης και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στη Β’ ΔΟΥ Περιστερίου. Στη συνέχεια ο κ. Κουρουμπλής συμμετείχε σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία της ΕΥΔΑΠ στο Γαλάτσι όπου και μίλησε για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις κοινωνικών αγαθών.